top of page

Ferietiden er over

Sandefjord FrP

20. aug. 2024

Nå starter vi opp igjen og tror det kan bli en spennende høst med mange saker som skal behandles. Vi viderefører også "politikk på tinget" for medlemmer, ny vervekampanje, arbeid med nytt partiprogram og forberedelser til stortingsvalget i 2025. Så det vil bli stor aktivitet i høst.

Vi gleder oss over gode målinger på landsbasis på rundt 16-17%. Vi jobber oss sakte men sikkert frem og har stor tro på at vår politikk, vil gjøre hverdagen bedre. Her kan du lese om Fremskrittspartiets aktuelle saker Fremskrittspartiet - FrP.


Vi viderefører "politikk på tinget" Her kan medlemmer møtes for å diskutere stort og smått og er du ikke medlem, men sympatiserer med FrP sin politikk så er du også velkommen, kanskje det bor en politiker i deg. Se oversikt over tidspunkter for "politikk på tinget" her


Vi ønsker oss flere med på laget og trenger deg som støttespiller, derfor setter vi i gang med vervekampanje igjen den 24. august frem til 24. november 2024. Innmelding for å delta i vervekampanjen gjøres her Vervekampanjen


Arbeid med nytt partiprogram skal også i gang denne høsten og har du som bedrift, frivillighetsarbeid, organsiasjoner, lag og foreninger eller du som medlem innspill til dette arbeidet så kan det sendes på epost til post@frpsandefjord.no Vi kommer også med mer informasjon om dette når vi får det første utkastet til nytt program.


Vi planlegger også tema møter med spennende innhold så følg oss på facebook og vår hjemmeside.



bottom of page